Sosiaaliohjaaja, leikkipuisto Lampi, Kontula, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2024
  • Hae viimeistään 5.6.2024
  • Palkkaus: 2599,52€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Leikkipuistotoiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan. Asiakkaitamme ovat aamupäivisin pääasiassa alle kouluikäiset lapset vanhempineen ja iltapäivisin alakouluikäiset lapset ja loma-aikoina kaikki alueen lapsiperheet. Työtä tehdään ennaltaehkäisevällä työotteella lapsiryhmien ja vanhempi-lapsi-ryhmien kanssa.

Työhön kuuluu ryhmänohjauksen- ja palveluohjauksen lisäksi verkostoyhteistyötä, toiminnan kehittämistä, viestintää ja uusien asiakasperheiden toimintaan kutsumista.

Työssä on vapautta suunnitella, toteuttaa ja kehittää leikkipuistoa omien vahvuuksien ja osaamisen kautta. Koululaisten laadukkaassa vapaa-ajantoiminnassa korostuu lasten osallisuus, liikkuminen sekä mieluisat ja kehittävät leikit.

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntautuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa, esimerkiksi sosionomi(AMK) (laki 272/2005 6 §).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Luemme tehävässä eduksi kokemuksen leikkipuistotoiminnasta tai varhaiskasvatuksesta
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-02-873-24